Nieuwsarchief

Je kunt wel merken, dat de lente eraan komt, want overal borrelt en bruist het. Niet alleen op alle locaties worden allerlei activiteiten voorbereid, maar ook het Parochiebestuur is druk bezig.

Natuurlijk als eerste met alle voorbereidingen voor de komst van onze nieuwe pastoor. In Klazienaveen betekent dat, dat zijn woning weer helemaal klaar gemaakt wordt (niet door het bestuur, maar hier zorgt de Locatieraad voor!), maar ook allerlei afspraken moeten worden gemaakt. En natuurlijk heeft de komst van pater Okonek ook op allerlei terreinen effect. Bijvoorbeeld op de Liturgie. Hier vindt u op deze pagina meer nieuws over.

Verder wordt er hard gewerkt aan draaiboeken voor de Eerste Heilige Communie en het Heilig Vormsel, zodat er een basis ligt voor de komende jaren. Ook gaan verbouwingen en veranderingen aan onze kerkgebouwen continu door. Daarnaast is onze penningmeester druk bezig met de jaarrekening van 2017. Kortom een drukte van belang.
Tot slot willen wij nog het Reglement voor onze begraafplaatsen noemen. Deze nadert zijn voltooiing en dan gaat ons voorstel naar het Bisdom voor goedkeuring. Wij hopen dat we het per 1 juli in kunnen laten gaan. Maar hier hoort u binnenkort meer over.