Nieuwsarchief

Hallo medeparochianen,

Zondag 12 juni om 10.00 uur locatie St. Willehadus in Emmer-Compas is er een gezamenlijke openlucht-gezinsviering van de parochie Maria, Hertogin van Drenthe. Het thema van deze viering is:  Alles heeft zijn tijd. Na de viering is er voor de kinderen gelegenheid om iets te drinken en te eten, een spelletje te doen, te knutselen of gewoon lekker te niksen, want voor alles is een tijd.

We gaan deze viering even de hele boel over hoop gooien dus vragen we gewoon kinderen hun ouders en grootouders om mee te zingen tijdens de viering, het is tenslotte een gezinsviering. Dus even iets heel anders dan anders, gewoon omdat het daar even de tijd voor is.

Het zou mooi zijn als er veel kinderen /ouders/grootouders van alle locaties mee willen zingen. De liederen kunnen ingezongen worden toegestuurd via app/mail en zo verspreid worden, zodat iedereen alvast thuis kan oefenen. De gezamenlijke repetitie voor zang is op zaterdag 11 juni om 10.00 uur in de kerk EC. De ouders/grootouders die hun kinderen brengen voor de repetitie en niet mee willen zingen kunnen gewoon blijven wachten en even een bakkie en hapje doen, want er is dan ook rommelmarkt bij de kerk.

Ik hoop dat jullie mij mee willen helpen om zoveel mogelijk kinderen/ouders/grootouders te bereiken die als gezin mee willen zingen in deze viering bijv. via app of mail. Kunnen jullie mij voor volgende week vrijdag 3 juni laten weten of jullie gezin wil meezingen via een appje/ belletje??? Dan kan ik ervoor zorgen dat daar de liederen naar toe worden gestuurd. En kunnen we ook inschatten hoeveel stoelen er voor de zangers/zangeressen gereserveerd moeten worden.

Groetjes Ina Heijnen

Agenda
 • wo
  29
  mrt
  2023

  Ouderenviering

  14.00 uurZwartemeer

  Pastor Mielnik

 • di
  04
  apr
  2023

  Ouderenviering

  14.00 uurEmmer Compascuum parochiehuis

  Pastor Mielnik

 • wo
  05
  apr
  2023

  Ouderenviering

  14.30 uurDillehof - Klazienaveen

  Pastor Mielnik