Nieuwsarchief

Liturgie rooster vanaf 12 mei

Na 12 mei, de dag waarop Pastoor Józef Okonek geïnstalleerd wordt, zullen de tijden van de zondagsvieringen worden gewijzigd. Dat is de wens van het pastorale team, maar ook binnen alle locaties waren geluiden hoorbaar dat 9.00 uur te vroeg was en 10.30 uur te laat. Omdat de pastoor op zondag in één locatie voorgaat, kan de tijd van die eucharistieviering gewijzigd worden. De locatieraden hebben een andere tijd gekozen, 9.30 uur of 10.00 uur.
We hopen dat deze nieuwe tijden het mogelijk maken
dat meer mensen naar de vieringen komen.
Ieder weekend is op ieder locatie een viering. Pastoor Okonek zal voorgaan in een eucharistieviering op zaterdagavond en op zondagmorgen. Pastor Myriam Oosting zal voorgaan in een communieviering op zaterdagavond en zondagmorgen. In de weekenden waarin een van de pastores op vakantie of anderszins afwezig is, zullen de lekenvoorgangers voorgaan in de diensten.

In Emmer-Compascuum zal de viering op zondag beginnen om 10.00 uur, in Barger-Compascuum om 9.30 uur, in Zwartemeer om 10.00 uur en in Klazienaveen om 9.30 uur. Het is voor de pastores nu ook mogelijk op zondagmorgen na de viering bij het koffiedrinken aanwezig te zijn.
We zijn dankbaar voor de positieve reacties van de locatieraden en de lekenvoorgangers.

Het Parochiebestuur, Pastoor Okonek en Pastor Myriam