Nieuwsarchief

Beste parochianen,
Door de soms zeer snelle ontwikkelingen willen we gaan proberen u wekelijks te informeren over de activiteiten in onze parochie in de komende week.
1. De weekendviering is te volgen via youtube met de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UC_jkcVd-5UBQCYevK01mFEQ  De uitzending is live te volgen op zondag om 10.00 uur in het Nederlands en om 11.00 uur in het Pools. Maar als het u op dat tijdstip niet lukt, kunt u op elk moment het terug kijken. Graag horen wij van u hoe u dit ervaart. Dit kunt u mailen naar mariahertoginvandrenthe@gmail.com . Met uw ervaringen kunnen we mogelijk steeds beter aansluiten bij uw behoefte.
2. Onze kerken zijn ook deze week geopend voor gebed en meditatie. Barger Compascuum, Klazienaveen en Zwartemeer op zaterdag van 19.00 tot 19.30 uur en Emmer Compascuum op zondag van 9.15 tot 9.45 uur.
3. Op woensdag worden om 19.00 uur de klokken geluid als teken van hoop en troost.
4. Opgegeven misintenties van alle locaties worden gelezen in de zondag viering. Wilt u nog een intenties opgeven? Dat kan bij het locatiebureau op de gewone tijden, behalve in Zwartemeer. Daar kunt alleen opgeven via de mail of door middel van een envelop met de misintentie en € 6,- per intentie.
5. Alle andere activiteiten zijn vervallen. Er is geen viering door de week, geen ouderenviering, geen koffie drinken, geen vergaderingen enz.
6. We hopen dat u bij ons aansluit in de zondag viering en door samen met ons te bidden. Een mooi gebed vindt u in het Klaverblad.
7. We streven ernaar komende week het Klaverblad bij u te (laten) bezorgen. We hebben hierin geprobeerd zo actueel mogelijk te zijn, maar houdt u aub voor het laatste nieuws onze website en Facebookpagina in de gaten.
8. Zorg goed voor uzelf en kijk om naar anderen!

Met vriendelijke groet,

Pastoor Okonek, Pastor Karol, Parochiebestuur